Allt startar med en promenad!

publicerat i Träning;
Det är bedrövligt hur jag har tillåtit min kropp att förfalla de senaste åren! Inte vad gäller kosten utan bristen på motion! Visst, jag rör mig mycket, men aldrig så att jag tar ut mig. Blivit expert på att undvika sådant som påminner mig om min brist på muskler, undvikit sådant som gör mig svettig och som anstränger den stackars kroppen. 

Så fick jag hem provsvar..... Alla värden är så fina! Tack lågkolhydratkost och Fitline! MEN där fanns ett riktigt dåligt värde som förmodligen bottnar i dålig muskulatur i kroppen! Alltså hallå!! Jag är 43! Det är ju inte ok! 

Jag kan göra som jag brukar göra när jag tycker att jag behöver komma igång, skriva upp mig på massor av pass och göra värsta planen, som alltid går åt skogen för den är omöjlig att få in i vardagen! Eller så startar allt med en enda promenad......

Dags att komma tillbaka?

publicerat i Allmänt;
Hallå! Ett år sedan! Hur fort går inte tiden? Inte ett inlägg i bloggen som om inget värt att skriva om har hänt.... Självklart har det gjort det! Men när jag låser mig i känslan av att fundera för mycket, hur det ska uppfattas när någon läser det, vad andra ska tänka om mig och vilka värderingar andra lägger i mitt handlande, då låser det sig! Och jag som ska vara modig! Jag som inte ska bry mig om vad andra tycker och tänker om mitt handlande och mina åsikter så länge jag själv känner att de får mig att må bra! Skärp dig nu Fega Lisa! Skärp dig och kom igen! :)