Tjej-helg och viktig egentid!

publicerat i Allmänt;

Nu är vi hemma efter en kanon-helg i Göteborg, bara jag och 8-åriga dottern! Oj vad vi har sett fram mot denna helg! Det blev både Universeum, Liseberg och Naturhistoriska museet. Vi har åkt kollektivt och lyckats med att komma rätt med både spårvagn och buss.

Universeum var roligt men vi hittade inga apor vilket var en besvikelse för Saga, som älskar apor. Det var också väldigt mycket folk så det kändes lite stressat. Men det var roligt!

På Liseberg var det mindre folk och vi hade roligast när vi åkte Jukebox! Att se henne skratta så mycket som hon gjorde det var underbart!

Vi hann även med lite shopping på Desigual och i en pysselbutik. Kvällen slutade med kvällsmat på hotellet och mys framför tv:n.

Frukosten hon tog sig fick mig att blunda! Men det får ju faktiskt vara ok på hotell:) pannkaka med sylt, vitt bröd med nutella och det hela sköljdes ner med tre glas juice och en kopp choklad, och i en redan överenergisk kropp blev det ju mycket spring i de små smala benen:)

Att vara ensam med denna underbara lilla människa var värt så så mycket! Egentid där det bara var vi två, ett minne för livet och vi bestämde på tåget hem att detta ska bli en årlig tradition!

Kommentera inlägget här :