Yes, jag klarade det!

publicerat i Mitt företag;
Varenda morgon som jag har möjlighet kommer jag att plugga! Att köra på distans har ju så mycket med självdisciplin att göra, och det är ju just den lilla, hemskt viktiga egenskapen som kanske inte är fullt utvecklad hos mig..... Men siste oktober ska jag vara klar! Sedan i november går tiden ut! Inte så kul att se pengarna gå upp i rök för att jag inte gjort det jag ska!

Så jag har gjort ett SCHEMA! och jag har FÖLJT DET! Så i morse gjorde jag äntligen det första delprovet. Det första! Längre har jag alltså inte kommit. Men jag klarade det! Godkänt! Så nu har jag stolpat upp även nästa kapitel, skrivit ner varje delmoment och gjort en liten fånig ruta efter varje så att jag kan kryssa i när jag har gjort det klart och YES nu är jag på g:)

Efter vår helt underbara Prag-tripp, kolhydraternas och stärkelsens mecka, så har jag också fått ta tag i mig själv igen! Konstigt nog så har jag inte mått alltför uselt på resan, men hallå, nu när jag är hemma igen så är jag som en svullo hela jag! Och vansinnigt trött! Återhämtning och semester efter semestern hade behövts:)

Kommentera inlägget här :