Snart åker vi till Prag, jag ska bara.....

publicerat i Allmänt;
städa, tvätta, packa, bokföra och jobba lite först:) Som jag har sett fram mot denna resan! Bokade den i hemlighet i oktober, och på tisdag morgon går flyget från Arlanda! Börjar oroa mig lite nu att själva resan kommer hamna i någon slags skugga av alla förberedelser och förväntningar! Att jag längtat så mycket så ingen resa i världen kommer att kunna leva upp till det.....nä, så är det nog inte! Det ska bli underbart att komma tillbaka till Prag, och jag ska njuta varenda sekund!

Glad!

publicerat i Allmänt;
Har haft en helt makalös helg i Stockholm med utbildning, inspiration och skratt så jag står mig ett bra tag framöver. Inte bara får vi utbildning i världsklass, vi är också med och bidrar.
Vårt "skötebarn" är Emelie Kanters barnhem Great Andoh School i Ghana, så insamlingen under dagen blir en sommarpresent till barnen där. Lycklig:)

Utmaning!

publicerat i Allmänt;
På väg med tåg till Stockholm med några härliga kollegor för att gå på make up-utbildning. Gillar verkligen att åka tåg men vi hade lite otur och hamnade i en vagn som skakade nåt fruktansvärt. Efter ett tag i den vagnen kändes det som om varenda befintlig fettcell i kroppen hade bytt plats med varandra! Vi fick veta att det var ett ytterst lokalt problem i just vår vagn, och vi fick gärna byta till en annan! Så var fanns det plats? Jo i "Tysta vagnen"! Vi fick verkligen lova att vara tysta om vi skulle få tillträde. Men hallå, såg hon det på oss eller? Att det skulle bli ett problem? Nä då! Vi klarar det fint:) har kontakt via Facebook och ett och annat sms med kollegorna i andra vagnen:) Jag tar det som en utmaning!